Computers  kunnen een hulp middel zijn voor uw dagelijkse bezigheden. Maar als de pc niet doet wat de gebruiker wil dan................ Voor advies of aanschaf andere computer kunt u altijd advies vragen, wij verkopen geen computers.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de pc niet doet wat u in gedachten had. Wij zijn als computerclub blij dat wij deze service kunnen bieden. Doormiddel van een aantal vrijwilligers wordt u geholpen op de clubdag, Komt dit niet uit dan kunt u gebruik maken van hulp aan huis. De kosten kunt u bespreken met de hulpverlener die bij u komt.

Hulp op de computerclub is gratis, voor hulp aan huis kunt u een afspraak maken met één van onze vrijwilligers ook kunt u een mail sturen naar een helpdesk medewerker.
.
 
Disclaimer:

Niettemin kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud van de website.  Ondanks de uiterste zorgvuldigheid bij het vergaring en tot standkoming en  publicatie van de infor matie op deze website. Tevens sluit Computerclub Vaassen iedere aansprakelijkheid uit voor eventuele gevolgen, waaronder begrepen directe en indirecte schade.
Voor de inloopmiddag is het belangrijk dat u de hele PC meeneemt, dus kast, toetsenbord, muis en monitor en de benodigde software.
En niet te vergeten de stroomkabels.
(Er is een monitor, muis, en toetsenbord aanwezig).

Aanvang demonstratie: 10.30 uur
Inloopmiddag :                 12.30 tot 14.00 uur

Adres: Wijkgebouw de Oosterhof (Sportpark Oosterhof)
Zichtstede 16 a Vaassen tel 0578 573827
.Aansprakelijkheid:

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De computerclub  Vaassen kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.  De computerclub  Vaassen en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie.  De computerclub  Vaassen  aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door  De computerclub  Vaassen   worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site(s) van  De computerclub  Vaassen.
 
HELPDESK
Algemene informatie
0578 628406
Copyright @ computerclub vaassen    alle rechten  voorbehouden. 1992 - 2020
Voor hulp stuur een mail naar

pcclubvaassen@gmail.com